2toDrive

.

Dankzij 2toDrive is een experiment waarbij je onder begeleiding van een coach rijervaring opdoet. Jongeren en beginnende bestuurders zijn door minder rijervaring vaker betrokken bij ongelukken dan ervaren bestuurders. 2toDrive zorgt ervoor dat je gedurende een langere periode onder relatief veilige omstandigheden rijervaring kunt opdoen.

Door 2toDrive kun je eerder beginnen met rijlessen, namelijk vanaf 16,5 jaar. Vanaf de dag dat jij 17 bent geworden kan je rijexamen afleggen. Ben je geslaagd? Dan mag je tot je 18e verjaardag de weg op onder begeleiding van door jouzelf gekozen coach(es).

Hoe werkt 2todrive het?

Ben jij 16 jaar? Dan mag je starten met het halen van je theorie-examen. 2toDrive vanaf 16,5 jaar mag je praktijklessen volgen en kun je de begeleiderspas aanvragen via deze pagina, klik hier.  Als je 17 jaar bent geworden mag je rijexamen afleggen. Heb je je rijbewijs gehaald? Dan kun je tot je 18e in de auto rijden samen met je coach(es). Vanaf je 18e mag je zelfstandig de weg op.

Opfriscursus. Rijschool in Amsterdam

Ben u in het bezit van een rijbewijs, maar heeft u al een tijd niet achter het stuur gezeten? Dan heeft Rijschool AAC ook Autorijvaardigheid trainingen om de praktische kennis (verkeersinzicht) snel weer op peil te brengen. Alleen in Amsterdam. Velen onderschatten het autorijden door te denken dat het rijden na een uurtje weer op peil is. Vergeet niet dat het steeds drukker wordt op de weg, waardoor de bestuurder sneller moet handelen zonder lang na te denken. Na een paar lessen is de praktische kennis zo weer op peil.


Tussentijdse toets: Rijschool in Amsterdam

Wanneer je driekwart van je rijopleiding voltooid hebt ga je gericht getraind worden voor het praktijkexamen. Een onderdeel daarvan is een Tussentijdse toets (TTT). Dit doe je met een officiële examinator van het CBR. Je kan de Tussentijdse toets zien als een proefexamen waarbij je precies te zien krijgt wat je straks op het examen kan verwachten. Zie het dus als een heel groot voordeel waarbij je fouten mag maken. Autorijschool Amsterdam

Training voor mensen met rijangst of faalangst.

Angst om in een auto te rijden of angst tijdens het autorijden kan vele oorzaken hebben. Het horen, zien of meemaken van een auto ongeluk speelt daarbij een grote rol. Vaak is het eenvoudig om de rijangst weg te nemen door stap voor stap naar een drukkere omgeving toe te groeien. Tijdens het autorijden wordt er dieper gespit naar de oorzaak van de klacht, zoals het niet meer hard durven rijden of inhalen en waarom dan niet. De autorijlessen (opfris) worden zo gegeven dat de kandidaat naar de situatie toe zal gaan en niet dat de situatie naar de kandidaat toe komt. Autorijschool Amsterdam

Wil je graag weten hoeveel je rijbewijs gaat kosten en je bent minstens 16,5 jaar oud? Vraag nu een vrijblijvende proefles aan!