Theorie

Theoriecursus Auto Amsterdam

Theoriecursus geven wij in een unieke lesmethode, waardoor jij helemaal klaargestoomd wordt voor het CBR examen in 1 dag.
Veel leerlingen gaan de fout in door te denken dat je met het lezen van de bekende dure theorieboeken zelf het examen makkelijk wordt behaald. Deze boeken bevatten heel veel, vaak saaie stof die niet perse op het theorie-examen wordt gevraagd. Wij geven alleen maar les in de stof die 99% terugkomt op het examen.

Onze manier van lesgeven is precies op dezelfde manier als dat het CBR het examen toetst. Omdat wij 99% examengericht lesgeven, haal jij je theorie-examen gewoon in 1 keer!

Verkeersborden  (Apple)  DownloadVerkeersborden (Android)Download


Voorrang oefenen  (Apple)  Download       Voorrang oefenen (Android)Download

Slaag in 1 dag voor je auto – motor of bromfiets theorie-examen!

Meteen na de theoriecursus doe je theorie-examen bij het CBR. Op dit moment wordt de auto motor, bromfiets theoriecursus in Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Deventer, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Leusden, Rotterdam, Utrecht, Venlo en Zwolle gegeven.

Onze locaties zijn op enkele minuten loopafstand van het CBR waar je je theorie-examen moet afleggen. Ondanks dat wij maar in 13 plaatsen zijn gevestigd, hebben veel van onze cursisten er een lange reistijd voor over om onze spoedcursus te volgen.

Altijd slagen voor het theorie-examen!
Wij hebben een unieke methode ontwikkeld. Dankzij deze methode is het bijna niet meer mogelijk om te zakken! Zakken is na het volgen van onze cursus zo goed als onmogelijk. Zelfs als je het al een aantal keer zelf hebt geprobeerd bij het CBR. Zak je toch, dan mag je onbeperkt de theoriecursus gratis overdoen!

Ik heb al een examendatum bij het CBR. Wat nu?
Als je zelf al een theorie-examen datum hebt gereserveerd bij het CBR via www.mijn.cbr.nl dat geen probleem. Wij kunnen deze datum vervroegen naar de examendatum aansluitend aan onze spoedcursus! Hiervoor moet je zeker wel eerst contact met ons opnemen!

www.aacrs.nl/winkel

Je theoriecursus incl. examen kun je boeken op www.rijbewijs-service.nl