Praktijk

Praktijk

Praktijk rijles voor het autorijbewijs,

Tijdens een proefles krijg je informatie over gehele les pakket. Tijdens dit proefles wordt gevraagd naar jouw wensen. Wil je een keer of meerdere praktijk rijlessen per week, een spoedcursus of theorielessen volgen. Na een persoonlijk advies van onze rij instructeur stel je zelf jouw opleidingspakket samen. Je bepaalt zelf wat er binnen jouw budget past en we passen de planning van de rijopleiding aan jouw eigen tempo aan. Het rijden van losse lessen is de meest gangbare manier.

Voordeel

Het voordeel van deze methode is dat je in je eigen tempo, zonder grote tijdsdruk je praktijk lessen kunt volgen. Aan de hand daarvan kunnen we voor jou een gepast advies samenstellen, vertellen wat het gaat kosten en de mogelijkheden voor een spoedopleiding bespreken. Op basis hiervan stellen we een persoonlijk programma voor je op. Dat geeft duidelijkheid.

Spoedopleiding autorijbewijs

Bij een spoedopleiding bepaal je jouw eigen tempo. Je kunt bij ons binnen 14 dagen je rijbewijs halen. Aan de hand van jouw eigen agenda en mogelijkheden maken wij een planning voor jou op maat!

Nadat je de theorie hebt gehaald, ben je klaar voor de openbare weg onder leiding van een professionele rijinstructeur. Wij bereiden jou op een professionele manier voor op het praktijkexamen. De reden hiervoor is dat je met de tussentijdse toets vrijstelling kunt krijgen voor de bijzondere verrichtingen.