Schakel

Schakel Auto automaatrijschool

De autorijlessen en examens plannen wij altijd in overleg met jou. Je hebt de mogelijkheid om zeven dagen per week auto te rijden. Bij rijopleiding aac kun je terecht voor de volgende rijlessen. Auto: schakel / automaat, motor en brommer. U kunt bij verkeersschool aac voor volledige rijles pakketten en of losse praktijk lessen.

Het rijden van losse lessen is de meest gangbare manier. Het voordeel van deze methode is dat je in je eigen tempo, zonder grote tijdsdruk je lessen kunt volgen. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan.

Wil je graag weten hoeveel je rijbewijs gaat kosten en je bent minstens 16,5 jaar oud. Vraag nu een vrijblijvende proefles aan!

autorijles

Waarom Rijschool AAC

 • Een vaste instructeur.
 • Stap voor stap leer methode.
 • Flexibele betalingsregeling.
 • Hoge slagingspercentage.
 • Rijlessen in de beste auto`s (rookvrij).
 • Les dagen zijn van ma t/m zo.
 • Hoog opgeleide vriendelijke instructeurs.

Spoedopleiding

Wil je jouw rijbewijs binnen twee, vier of zes weken halen, dit is mogelijk. Op een snelle en verantwoorde manier versneld je rijbewijs te halen. Het rijles programma voor de Spoedcursus is gebaseerd op jouw beschikbaarheid. Wij gaan ervan uit dat je minstens een dagdeel per week beschikbaar bent voor autorijles.

Bij aanvang van de opleiding maken we samen met jou een planning voor de rijlessen en het examen. Er kan dan bij tijdige aanmelding, een voorlopige planning worden gemaakt. Informeer naar onze mogelijkheden!


Hoe werkt het!

 • Kies een pakket en ga verder naar webwinkel.
 • Maak keuze waar je wilt rijden.
 • Betaling afronden en veel succes.
 • Hoge slagingspercentage, hoogste kwaliteit en service.
 • Afspraak op locatie, je kan thuis opgehaald worden en thuis afgezet.
 • Wij rijden nu in Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen, Haarlem en Zaandam.

Veelgestelde vragen

Welk pakket moet ik nemen?
De meeste Leerlingen nemen het schakel pakket GOUD met 19 rijlessen plus examen. waardoor er meer tijd is om naar een examen toe te werken. Tijdens je proefles adviseren wij jouw welk pakket het beste aansluit bij jouw leerplan.

Moet ik direct een pakket kiezen?
Nee, dit hoeft niet per sé. Wij vinden het belangrijk dat je een goede gevoel krijgt bij het afsluiten van je les pakket. Een dag na de proefles word je gebeld door onze collega welke les pakket beter bij je wensen aansluit. Deze prettige manier zorgt ervoor dat 100% van alle leerlingen ons aanbeveelt.

Wanneer kan ik starten?
De meeste cursisten kunnen binnen een week beginnen. Wij hanteren een minimale leeftijd van 16,5 jaar. (2toDrive).

Is het pakket inclusief examen?
JA, jij krijgt je eerste praktijkexamen GRATIS als je een  tussentijdse toets afneemt. Een tussentijdse toets is niet verplicht . De prijs van de test toets (TTT)  bedraagt €249. Rijschool AAC geeft korting op vervolglessen en op herexamens.

Wat als ik mijn eerste examen niet haal?
Dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Geen probleem! Het volgende herexamen(s) en vervolglessen krijg je hierop korting. Het enige wat je afneemt zijn een paar losse rijlessen naar het herexamen toe om je eventuele verkeerde handelingen te herstellen. Op die manier weet je zeker dat je de volgende keer wel slaagt!

Hoeveel kost een losse rijlessen?
Een losse schakel autorijles kost € 55,-

Hoe lang duurt een rijles?
Autorijles duurt gemiddeld vijftig minuten.
Advies blokuren, honderd minuten rijden.