Over ons

Over ons

Over ons: Verkeersschool AAC heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het geven van auto/motor rijlessen. Door onze ervaring hebben wij een grote klantenkring opgebouwd in Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Abcoude, Diemen, Hoofddorp, Haarlem en Zaandam.

Onze autorijschool is gevestigd in Amstelveen. Door de speciale methode die verkeersopleiding AAC hanteert bij het geven van autorijlessen, slaag je met gemiddeld 35 – 45 uren.

Je krijgt autorijles in een rookvrije Mercedes A klasse 2017, VW Golf 7, BMW en Audi. Ons hoofddoel is om jou op te leiden tot een sociale, vlotte, zelfstandige en veilige verkeersdeelnemer. Dit doel bereiken we door iedere leerling een goede aangepaste instructie te geven.

Er is de afgelopen jaren flink wat veranderd in het land van rijlessen en het behalen van je rijbewijs. Volgens de richtlijnen van het CBR bij de invoering van het Nieuwe Rijbewijs moet een aanstaande automobilist kennis hebben van veilig, milieuvriendelijk en economisch rijden.

Aangezien wij goed bezig willen zijn met het milieu zijn al onze auto’s rookvrij. Een rijles duurt vijftig minuten, en hoeveel lessen jij per week wilt volgen bepaal je helemaal zelf. Ieder mens is verschillend en heeft andere voorkeuren, wij kunnen dit met je bespreken zodat je een pakket opstelt waar je je goed bij voelt.

Ben je een ambitieus persoon? Dan kun je ook altijd voor onze spoedcursus kiezen! Als je contact met ons opneemt vertellen we je daar graag meer over, of neem zelf een kijkje op de Prijzen pagina.


rijschool Amsterdam

Waarom Rijschool AAC

 • Vaste rij instructeur.
 • Hoog slagingspercentage.
 • Flexibele betalingsregeling.
 • Stap voor stap leer methode.
 • Rijlessen in de beste motor / auto`s.
 • Rijlessen ook in de weekend /avonden.
 • Hoog opgeleide vriendelijke instructeurs.

Rijopleiding als spoedcursus of normaal in je eigen tempo. Wij hebben een unieke lesmethode ontwikkeld, waardoor jij helemaal klaargestoomd wordt voor het CBR examen.

Autorijbewijs of motorrijbewijs halen?

Ook het auto en motorrijbewijs A wordt door Rijschool AAC verzorgd. Neem contact met ons op. We helpen je graag of ga naar onze Tarieven  pagina. over ons


Je scooterrijbewijs halen?

Het kan al vanaf je 16e verjaardag! Heb je er genoeg van om elke dag door weer en wind naar school te fietsen? Of lijkt een brommer of scooter jou ideaal voor de dagelijkse boodschappen? Dan wordt het hoog tijd om je scooter rijbewijs te halen. Voordelig je bromfietsrijbewijs halen.

Je scooterrijbewijs of brommer rijbewijs halen hoeft niet duur te zijn. Met verkeersopleiding AAC kun je het snel en goedkoop halen. over ons

Hoe werkt het!              

 • Kies een gewenste pakket.
 • Auto, motor of scooter.
 • Ga verder naar Webshop.
 • Kies je stad, waar je wilt rijden.
 • Betaling afronden en succes.
 • Hoog slagingspercentage en altijd de hoogste kwaliteit.

Betaling?

Financiering mogelijk op alle producten. Indien gespreid betalen neem contact op met rijschool. Voor de maandelijkse betalingstermijnen brengen wij geen extra kosten in rekening. Na uw aankoop van het betreffende rijles pakket plus de bijbehorende componenten kunt u deze via iDeal (alle afreken methodes) afrekenen. M.b.t. de financiering kunt u onze betaalwijze raadplegen via mijnbetaalplan.nl. De voorwaarden kunt u nalezen op mijnbetaalplan.nl.