Automaat

Automaat rijden?

Het is bij onze rijschool via website een afspraak te maken voor een proefles van 60 minuten voor automaat. Op deze manier kunt je op een ongedwongen manier kennismaken met de beginselen van het autorijden en met je rij instructeur.

Je kunt ervoor kiezen om te beginnen met lessen te volgen in een automaat en zo de eerste vaardigheden leren, en dit te gebruiken als een handige opstapje naar het rijden in een schakelauto. Zo kun je ook besparen op je opleiding.

Intakeles!

Voordat we aan de automaatles beginnen gaan we eerst naar een rustige plek toe. Vervolgens beginnen we de les met het bekijken wat voor jou een goede zit/stuurhouding is en hoe je de spiegels het best kunt instellen. Daarna beginnen we aan het technische gedeelte van het autorijden, zoals: veilig wegrijden en stoppen, sturen en schakelen.

De mogelijkheden!

Na afloop van de intake les bespreken we de mogelijkheden met betrekking tot je rijopleiding, We bepreken dan onder andere welke lespakket het best bij je past, hoe vaak je wilt en kunt lessen en hoe het behalen van de theorie in zijn werk gaat. Indien je dat wenst zal bekeken worden of een versnelde rijopleiding tot je mogelijkheden behoort.

Veelgestelde vragen

De meeste cursisten kunnen binnen een dag of week beginnen. Dat ligt natuurlijk wel aan je beschikbaarheid. De meeste leerlingen kunnen binnen een week beginnen.

JA, jij krijgt een rijles pakket plus praktijkexamen. Neem een tussentijdse toets examen voor alle zekerheid, tussentijdse toets is niet verplicht. De prijs van de test toets (TTT)  bedraagt €199. Rijschool AAC geeft korting op vervolglessen.

Dit is verschillend per persoon. Het gemiddelde aantal lessen in Nederland ligt tussen de 35 en 45 rijlessen.

Je kunt je rijbewijs al na 10 dagen behalen. Lees meer over de spoedopleiding.

Wij geven ook les in een automaat. Een Suzuki Alto  voorzien de modernste technieken.

Een losse automaat autorijles kost € 49,-

Rijles duurt gemiddeld vijftig minuten.
Advies blokuren, honderd minuten rijden.

AUTOMAAT RIJLES PAKKET PRIJZEN

Pakket van 10 lesuren €490,-

Pakket van 15 lesuren €735,-

Pakket van 20 lesuren €980,-

Pakket van 25 lesuren €1225,-

Pakket van 30 lesuren €1470,-

Wil je graag weten hoeveel je rijbewijs gaat kosten en je bent minstens 16,5 jaar oud? Vraag nu een vrijblijvende proefles aan!