Automaat

Automaat rijden?

Het is bij onze rijschool via website een afspraak te maken voor een proefles van 60 minuten voor automaat. Op deze manier kunt je op een ongedwongen manier kennismaken met de beginselen van het autorijden en met je rij instructeur.

Je kunt ervoor kiezen om te beginnen met lessen te volgen in een automaat en zo de eerste vaardigheden leren, en dit te gebruiken als een handige opstapje naar het rijden in een schakelauto. Zo kun je ook besparen op je opleiding. Rijsnel.nl

Intakeles!

Voordat we aan de automaatles beginnen gaan we eerst naar een rustige plek toe. Vervolgens beginnen we de les met het bekijken wat voor jou een goede zit/stuurhouding is en hoe je de spiegels het best kunt instellen. Daarna beginnen we aan het technische gedeelte van het autorijden, zoals: veilig wegrijden en stoppen, sturen en schakelen.

De mogelijkheden!

Na afloop van de intake les bespreken we de mogelijkheden met betrekking tot je rijopleiding, We bepreken dan onder andere welke lespakket het best bij je past, hoe vaak je wilt en kunt lessen en hoe het behalen van de theorie in zijn werk gaat. Indien je dat wenst zal bekeken worden of een versnelde rijopleiding tot je mogelijkheden behoort.

Veelgestelde vragen

Wil je graag weten hoeveel je rijbewijs gaat kosten en je bent minstens 16,5 jaar oud? Vraag nu een vrijblijvende proefles aan!